NOVA BOMBA IZ NBA: Tim Dankan je biseksualac?

Legendarnog košarkaša San Antonio Sparsa bivša supruga, koja ga je varala, optužila da već nekoliko godina održava homoseksualnu vezu sa prijateljem iz detinjstva

  • 1

Da li se život Tima Dankana polako pretvara u pakao? Jednog od najboljih NBA košarkaša svih vremena i člana San Antonio Sparsa supruga je optužila da je biseksualac.

Situacija sa Dankanovim razvodom koji je u toku sve je gora i gora. Prvo je saznao da ga je supruga Emi varala već nekoliko godina, da bi posle angažovanja istražitelja shvatio da je osoba s kojim ga je varala ni više ni manje nego njihov personalni trener.

Sada se suočava sa još težom situacijom, pošto je Emi rekla da je jedva dočekala da se razvede jer njen bivši muž održava homoseksualnu vezu sa prijateljem iz detinjstva.

Kao glavni razlog sumnje Emi je navela to da je Dankan kupio apartman blizu kuće prijatelja koji je živeo sa njima nekoliko godina, a sa Dankanom četiri dok su bili na koledžu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA