POLA NIKŠIĆA SE KLADILO PROTIV SVOJIH: Da li je golman Crnogoraca namestio meč? (VIDEO)

Rezultat od čak 9:0 za Honved protiv simpatičnih "đetića" ponovo je probudio sumnju u ovaj klub koji je prošle godine izgubio 7:0. Nezvanično, prilično se uplaćivalo novca na ubedljiv poraz crnogorskog kluba u Mađarskoj

  • 8

Fudbalski klub Čelik Nikšić je na neslavan i u najmanju ruku sumnjiv način završio takmičenje u Evropi. Revanš meča prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope završen je ponižavajućim rezultatom za crnogorsku ekipu koja je izgubila sa 9:0 od mađarskog Honveda u Budimpešti.

Prvu utakmicu Nikšićanini su takođe odigrali razočaravajuće i izgubili na svom stadionu sa 4:1, a informacije iz Crne Gore dovode ozbiljno u sumnju ovaj meč, jer je priličan broj ljudi na kladionicama uplaćivao igru 7+ golova!

ISTORIJA BOGATA SUMNJOM

Ovo nije prvi debakl Čelika u evropskim utakmicama jer je ekipa doživela sramotni poraz i u prošlogodišnjim kvalifikacijama za ovo takmičenje od Metalurga iz Donjecka sa čak 7:0.

Tada je izgovor visokom porazu bio da se putovalo autobusom u daleku Ukrajinu.

NIJE CRNA GORA SLABA

Da je 9:0 potpuno nerealan odnos snaga između ove dve ekipe vidi se po tome što je podgorička Mladost u istom takmičenju eliminisala Videoton, ekipu koja je u poslednjih godinu dana mnogo uspešnija od Honveda.

Vojvodina se u drugom kolu sastaje sa ekipom Honveda pa će biti zanimljivo videti da li je ekipa iz Budimpešte toliko jaka ili je u ovom drugom duelu nešto drugo u pitanju.

Ako imate vremena ovde možete pogledati detaljnije golove i reakcije crnogorskog golmana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Necu da ti kazem

    13. jul 2013 | 15:34

    Ove likove treba izbaciti iz svih mogućih takmičenja, mislim jel neko gledao ovaj video... Pa nisu mogli više da se trude da izgube... Ovo je užas...

  • jaaaaa

    13. jul 2013 | 16:35

    Ovaj br 4 u Čeliku ako nije primio pare za ovo što je radio na utakmici, HITNO treba da mijenja profesiju. Ja imam dvije lijeve za fudbal, ali u život bi se kladio da bi bolje odigrao od njega.

  • nicky

    13. jul 2013 | 15:38

    Smešno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA