Košarkaši Zvezde u šampionskom dresu!

"Crveno-beli" i "Čempion" dogovorili dvogodišnju saradnju, a zvanično predstavljanje novih dresova biće organizovano sredinom septembra u Beogradu

  • 3

Košarkaški klub Crvena zvezda i kompanija "Sport Vižn", koja zastupa poznati američki brend "Čempion" zvanično su potpisali dvogodišnji sporazum o tehničkoj saradnji.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović izrazio zadovljsto što je njegov klub potpisao ugovor sa jednom velikom i uspešnom kompanijom.

- Sasvim logično je da se klub i kompanije koje imaju ambicije da budu najbolje ne samo u svojoj zemlji već i širem područuju prepoznaju i sarađuju. Dizajn dresova će bti italijanski, ali uz američki način razmišljanja, još samo da mi počnemo da igramo kao Amerikanci.

- U svakom slučaju glavne probleme kluba smo rešili i sada nam preostaje da ne izneverimo očekivanja navijača - rekao je Čović.

Generalni direktor kompanije "Sport Vižn" Aleksandar Rašković istakao je da je Zvezda jedan od najvažnijih klubova u Srbiji, da se nada da će od sledeće sezone imati takvu ulogu i u Evropi, i dodao da su istorija "crveno-belih" i brenda "Čempion" pođednako fascinantne.

On je najavio da će zvanično predstavljanje dresa Zvezde biti organizovano polovinom septembra u Beogradu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA