MARKO ĐOKOVIĆ: Nemojte da me slikate, eno vam Novaka u kafiću! (FOTO)

Srednji Đoković, iznerviran interesovanjem novinara za njegov meč na fjučersu u Beogradu, foto-reporterima poručio da odu i slikaju Novaka, koji je u tom trenutku gledao meč brata

  • 4

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je na nekoliko dana stigao u Beograd, gde će odmarati posle naporne dve nedelje Vimbldona. Odmah sa aerodroma uputio se ka teniskom centru "Novak" na Dorćolu, gde je stigao da gleda brata Marka, koji je učestvovao na fjučers turniru.

Đoković je uživao u obližnjem kafiću, s ponekim aplauzom nagradio rođenog brata na terenu, koji verovatno nikad nije igrao pred većim brojem foto-reportera, a koji su se skupili u rekordnom roku, kako se pročula informacija da je Novak u Beogradu.

To je prilično iznerviralo mlađeg Đokovića, koji nije dobro ni stajao rezultatski na terenu, pa je u jednom trenutku nervozno odbrusio reporterima koji nisu obraćali pažnju na meč već foto-aparatima pravili buku.

- Idite gore kod njega ako hoćete da ga slikate. Ko hoće da gleda, neka ostane - obratio se Marko novinarima koji je pored podrške brata izgubio meč.

Najbolji svetski teniser je u prestonicu Srbije stigao na svega nekoliko dana, kako bi se odmorio od Vimbldona, a onda nastavlja pripreme za američku seriju turnira.

(D. Š.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    12. jul 2013 | 17:02

    mali uzalud trud

  • jpg

    12. jul 2013 | 17:28

    Ova dvojica mladjih neka budu srecna ako budu i medju prosjecnim igracima. Da su talenti to bi se pokazalo do sad.

  • Duka

    12. jul 2013 | 19:15

    Dojadili su mi vise...Kad god otvorim novine na naslovnoj tenis i Djokica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA