AMBROZINI: U Milanu su mogli bar da pričaju sa mnom

Bivši kapiten "rosonera" razočaran je odnosom uprave kluba čije je boje branio skoro 18 godina, rekavši da je bukvalno ignorisan

  • 1

Dugogodišnji i bivši fudbaler Milana Masimo Ambrozini priznao je da je razočaran ponašanjem rukovodstva kluba u kom je igrao 18 godina, rekavši da su ga čelnici ignorisali i da uopšte nisu s njim pričali o produženju ugovora.

- Milan je sada prošlost. Igrač sam Fiorentine i sada samo o tome želim da razgovaram. Priznaću da sam očekivao da u Milanu pokažu malo više interesa za mene, ili da bar pričaju sa mnom. Tek na kraju sezone sam razgovarao sa rukovodstvom i nisam imao priliku da išta kažem. Nije trebalo ni da kontaktiram sa njima - otvoreno će Ambrozini.

- Veoma sam uzbuđen i Fiorentina je velika prilika za mene. Želim da se zahvalim što su me prihvatili ovde - rekao je Ambrozini.

On je u dresu "rosonera" četiri puta osvojio Seriju A, dva puta Ligu šampiona, jedan Kup Italije, dva Superkupa Italije, dva puta evropski Superkup i jednom Svetsko klupsko prvenstvo u fudbalu.

Vest o odlasku kapitena "rosonera" zatekla je predsednika kluba Silvija Berluskonija, koji je potom brže-bolje pozvao Ambrozinija telefonom da mu ponudi jednogodišnji ugovor, ali je tad već bilo kasno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA