Nije ni zaigrao u NBA, a Nedović već doživeo peh!

Srpski košarkaš će se naredne nedelje priklučiti reprezentaciji bez odigranog meča za Golden Stejt zbog povrede skočnog zgloba. "Video sam jako dobre stvari kod njega. Zna da igra, dobro razume košarku", kaže trener Mark Džekson

  • 0

Prvi peh u Golden Stejtu Nemanja Nedović je doživeo i pre starta letnje lige u kojoj je mogao da se predstavi navijačima NBA ligaša, a uoči dolaska na pripreme reprezentacije Srbije.

Mladi košarkaš, koji je nedavno izabran u prvoj rundi drafta od strane tima iz Ouklenda, doživeo je povredu skočnog zgloba, zbog čega će na kraću pauzu i propustiti meč letnje lige u Las Vegasu, koji je trebalo da odigra večeras za "ratnike".

- Previše bih rizikovao ako bih igrao. Moraću da se oporavim najpre, jer sam sličnu povredu imao i pre mesec dana - rekao je Nedović, kojeg je trener Golden Stejta prilično nahvalio zbog onoga što je ovih dana video na treninzima.

- Video sam jako dobre stvari kod njega. Zna da igra, jako dobro razume košarku - rekao je Mark Džekson o 22-godišnjem Srbinu.

Nedović će se srpskoj reprezentaciji na pripremama za Evropsko prvenstvo u Sloveniji (septembar) pridružiti u Kranjskoj gori naredne nedelje.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA