Ranijeriju mač nad glavom u Marseju

Ako Interov trener dobije otkaz, tim će voditi Đuzepe Barezi i Luis Figo

  • 0

Klaudio Ranijeri (60) nema nameru da podnese ostavku na mesto trenera Intera posle debakla u Milanu protiv Bolonje u 24. kolu italijanskog fudbalskog prvenstva (3:0). Nad glavom mu se, međutim, klati mač, a glava mu sigurno pada ako "nero-azuri" izgube u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona u Marseju u sredu.

U slučaju otkaza, na klupu će sesti Đuzepe Barezi, koji je sada u trenerskom štabu, a njemu će pomagati Portugalac Luis Figo, nekadašnji Interov fudbaler, objavila je "Gazeta delo Sport".

Predsednik Intera Masimo Morati ljutito je napustio ložu kad je Bolonja povela 2:0, a sada se verovatno gorko kaje što je u septembru imenovao Ranijerija kada je uručio otkaz Đanpjeru Gasperiniju, koji je počeo sezonu.

Ugovor s Ranijerijem važi do 30. juna iduće godine.

Najveće iščekivanje u vezi s Ranijerijevim naslednikom jeste da li će možda doskorašnji engleski selektor Fabio Kapelo da se prihvati vrele Interove klupe ili će tandem Barezi-Figo da premosti do kraja sezone, pa da Don Fabio onda dođe.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA