IVANOV: Ako odem u Bazel rešiću probleme Partizana

Dragan Đurić, prvi čovek kluba iz Humske, insistira da bugarski internacionalac neće otići dok se ne nađe zamena * Bazel daje 1,2 miliona evra * Moguća zamena Nikolaj Bodurov, član Liteksa

  • 0

Saga oko bugarskog internacionalca Ivana Ivanova izgleda da dobija konačne obrise. Iskusni defanzivac tvrdi da odlazi, dok čelnici Partizana "udaraju kontru" - ne ide dok ne pronađemo zamenu!

- Idem u Bazel. Sve sam se dogovorio - kaže za Sport Ivanov i dodaje:

- Rekao sam još zimus da ću ovog leta da napustim Partizan. Takav je i dogovor. Kada sam pre dva dana dobio ponudu odmah sam otišao kod Vuka Rašovića, koga poštujem, i saopštio mu situaciju. Partizan je moja kuća, ali moram dalje. Da napredujem. Međutim, ne znam da li su se klubovi dogovorili.

Cena transfera bi trebalo, bar se tako šuška, da bude 1,2 miliona evra  i to su novci koji bi pomogli crno-belima da "premoste" neke stvari.

- Partizan ne duguje samo meni... Zato bi bilo logično da odem sada, a ne na zimu bez obeštećenja. Kriza je velika pa bi novac od mog transfera mogao da reši bar deo problema. Takođe, ni ekipa ne bi osetila odlazak pošto je tu Vojislav Stanković, koji ima kvalitet za prvi tim i koji bi bio pravo rešenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona - rekao je Ivanov.

Jedan u klin, drugi u ploču... Možda i predsednik Dragan Đurić misli isto, ali je jasno da ne priča tako...

- Ivanov ne može da ode dok mu se ne pronađe adekvatna zamena, a na njoj radimo - rekao je Đurić.

Jedno od rešenja mogao bi da bude njegov zemljak Nikolaj Bodurov, koji se i prošlog leta nalazio na listi želja ljudi iz Humske. Bodurov je član Liteksa i njemu, kao i Ivanovu, na zimu ističe ugovor.

(Telegraf/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA