Gaskojn pijan pretio da će skočiti s doka u more

Nekadašnji fudbaler je prošli ponedeljak priveden u stanicu policije pošto je u pijanom stanju, na stanici, pretio i vređao bivšu suprugu Šeril, dok je kasnije snimljen kako mu osoblje jednog londonskog hotela pomaže da ustane dok je u džepovima imao dve flaše džina

  • 2

Pol Gaskojn... Nekada idol mladim fudbalerima. Danas... Ni senka čoveka kojeg smo voleli. Uništen od alkohola Gaskojn je, pišu Ostrvljani, u sredu pretio da će se baciti u more. Naravno, opet je bio pijan...

Gaskojn je, kažu, oko četiri sata ujutru nazvao familiju i pretio da će skočiti sa doka, koji se nalazi nedaleko od kuće koju još nije prodao, a nalazi se na obali.

Uspaničeni članovi porodice brzo su alarmirali prijatelje, ali i osoblje jedne bolnice u kojoj se već lečio od alkoholizma. Brzo su ga pronašli i odvezli u kuću u Bornmautu. Od tada ga niko nije video. Njegovi prijatelji sugerišu da je Gaza sada u očajnom psihičkom i mentalnom stanju, a u sredu je, pre odlaska, na dok, bio izbačen iz kazina.

- Pol je pozvao svoju familiju u Njukasl, a onda je pozvao i jednu od svojih sestara. Svima je rekao da ide da skoči u more - priča jedan od prijatelja.

Nekadašnji fudbaler je prošli ponedeljak priveden u stanicu policije pošto je u pijanom stanju, na stanici, pretio i vređao bivšu suprugu Šeril, dok je kasnije snimljen kako mu osoblje jednog londonskog hotela pomaže da ustane dok je u džepovima imao dve flaše džina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA