Dvajt "sahranio" Supermena i postao Roketmen

Ol-star centru dobrodošlicu u Hjuston su poželeli Hakim Olajdžuvon, Klajd Dreksler, Jao Ming, Ralf Samson i Elvin Hejs, a ovaj je obećao borbu za titulu * Hjuston je 1994. i 1995. godine osvojio NBA

  • 0

Hjuston je u subotu bio na nogama... Dvajt Hauard je predstavljen javnosti, a na ceremoniji, kojoj su prisustvovali svi "veliki" košarkaši "raketa", zadužio je dres sa brojem "12", ali i novi nadimak.

- On više nije supermen, od sada je roketmen - izjavio je na promociji novog košarkaša Bil Vorel, dugogodišnji komentator utakmica nekadašnjeg dvostrukog šampiona NBA.

Ol-star centru dobrodošlicu u Hjuston su poželeli Hakim Olajdžuvon, Klajd Dreksler, Jao Ming, Ralf Samson i Elvin Hejs, a ovaj je obećao borbu za titulu.

- Ovo je za mene novi početak i imam priliku ispišem drugu priču. Imamo mladu ekipu, jer pre nego što je Francisko Garsija došao ja sam bio jedini igrač stariji od 27 godina. Želimo da pobeđujemo i da osvojimo titulu - rekao je "roketmen" i dodao:

- Potrebno je da se uloži puno truda da bi se stiglo do uspeha. Naredna sezona biće moja deseta u NBA, treniram veoma jako i za vreme pauze, ne želim da propustim priliku na početku. Jedva čekam da zaigram sa novim saigračima.

Hjuston je šampionske prstenove predvođen Olajdžuvonom osvajao dve godine za redom (1994. i 1995), a legendarni "Hakim the dream" je Dvajtu bio i "učitelj".

- U Hjuston je došao prvi igrač, onoj koji zaista može ekipu da dovede do prstena - prokomentarisao je Olajdžuvon.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA