Ćiro Blažević predao policiji pet pištolja i dve puške!

Posle sahrane svog velikog prijatelja Josipa Kužea, Ćiro otkrio da u svakom ormaru u kući ima pištolj, jer se boji bolne smrti, a policija ga uputila na psihijatrijsko veštačenje

  • 1

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević predao je policiji pet pištolja i dve puške. Posle toga policija ga je obavezala da se javi na psihijatrijsko veštačenje.

Ćiro je posle sahrane svog velikog prijatelja Josipa Kužea izjavio kako drži pištolje u svakom ormaru u kući.

- Želim dostojanstveno da umrem. Bojim se bolne smrti. Zato imam pištolj u svakom ormaru - izjavio je Blažević, koji je vodio uspešnu bitku sa rakom prostate, ali strah je ostao.

- Ne podnosim pomisao da bih drugima mogao da budem teret. Slabo podnosim bol i spreman sam na ono što vera zabranjuje. Nadam se samo Božijoj milosti da umrem u snu kao moja majka. To je najlepša smrt - rekao je Ćiro.

Policija je izjavu o oružju shvatila ozbiljno i tražila od njega da preda sve što poseduje, zapretivši pretresom. Blažević je ispunio ono što se od njega tražilo, a koji dan kasnije u neformalnom razgovoru demantovao da je ozbiljno razmišljao o samoubistvu, ali teško je znati šta je istina.

- Ma vraga, sine, ništa od toga. Nazvala me policija i rekla da donesem pištolje. A ja sam im doneo pet pištolja i još dve puške! Onda su mi rekli da moram na psihijatrijski pregled - izjavio je Ćiro u svom stilu, ostavljajući nedouomicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija Ovuka

    15. jul 2013 | 08:56

    Ma ostavio je on jedan pistolj,za svaki slucaj...i ja bih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA