Babović se ne plaši Grobara, ali otac Milija strepi!

Otac bivšeg fudbalera Partizana oštro se protivi prelasku svog sina u redove Crvene zvezde zbog mogućih posledica

  • 11

Mogući transfer Stefan Babović u Crvenu zvezdu uzburkao je srpsku fudbalsku javnost, a posle slučaja Vladimira Stojkovića prelasci s jedne na drugu stranu Topčiderskog brda mnogi smatraju ludošću. Međutim bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Lalatović smatra  da njegovom šuraku navijači ne bi pravili slične probleme.

- Pomenuli smo tu temu i on mi je rekao da se uopšte ne plaši. A zašto bi se i plašio? Znam kako se priča da je ovo Srbija i da važe druga pravila, ali po meni stvar je prosta: ako ga u Zvezdinoj upravi i stručnom štabu jako žele, Stefan bi trebalo da pređe na Marakanu. Mislim da bi od toga svi imali koristi. Ipak, ne bih želeo ovom pričom da na bilo koga utičem - rekao je Lalatović i između ostalog dodao..

- Nema veze što Stefan Babović važi za partizanovca od glave do pete. Crvena zvezda bi trebalo da ga potpiše.

Stefanov otac Milija je kategorički protiv sinovljevog dolaska u Zvezdu baš zbog bojazni od reakcije navijača Partizana, koji su poslednjih godina u medusobnim sukobima pokazali da mogu da budu i te kako brutalni. Kakvu će odluku doneti Stefan Babović i kakav će epilog ove sage biti ostaje da se vidi..

(Telegraf.rs/Mozzartsport.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    15. jul 2013 | 07:37

    Super.Ako ode u zvezdu,to ce biti najvece pojacanje Partizana u zadnjih nekoliko godina.

  • Makedonac

    15. jul 2013 | 03:12

    Eto vam ga, usreci te se sa njim. Ali kao po obicaju drugo mesto vam ne bezi. A prvo mesto auu to je bre dalekoooooooooo

  • sumadinac

    15. jul 2013 | 05:49

    Još bolje, ionako ne zna ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA