STOJKE: Razumem Babovića! BAJKO: Dobro došao, Stefane!

Golman Partizana izjavio da će i dalje biti prijatelj nekadašnjeg saigrača ukoliko potpiše za Zvezdu, dok golmana "crveno-belih" ne zanima što je Babović bivši igrač "večitog rivala"

  • 2

Informacija da bi nekadašnji igrač Partizana Stefan Babović mogao da obuče dres Crvene zvezde izazvala je buru u sportskoj javnosti, a njegov bivši saigrač Vladimir Stojković prošao je kroz ogromne probleme kada je kao nekadašnji čuvar mreže "crveno-belih" prešao u Partizan.

Stojković je izjavio da je Babović dovoljno odrastao da donese odluku za sebe.

- Jesmo dobri prijatelji, ali ništa konkretno nismo pričali o toj temi. Ne želim da se mešam u nečije odluke, pogotovo ove vrste. Dovoljno je odrastao da sam zna da donese najbolju odluku za sebe. Šta god da reši, ja ću mu ostati prijatelj - rekao je golman "crno-belih" "Informeru".

Ukoliko uprava na "Marakani" dovede Babovića, golman Boban Bajković će mu poželeti dobrodošlicu.

- Važno je da je odličan igrač i profesionalac, a to što je u prošlosti igrao za Partizan nas ne zanima. Ako uprava kluba odluči da ga dovede, dobrodošao je - rekao je Zvezdin golman.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    15. jul 2013 | 12:45

    Ajde bre ne hejtujte nego primite dechka lepo a realno on nikad nije imao ispade sa izjavama tipa stojke tipa lola smiljanic tipa Mitrovic koji primera radi navijač bio dok je stefan nesto sasvim drugo.Sa druge strane jel vam drazi vilotic koji nas je namerno namestio u derbiju??Jel vam drazi maksimovic koji nas je namerno namestao u par mecheva??Zato sto je grobar morace da daje 3x vise da bi ga prihvatili sto je dobro za zvezdu...Dobro doshao stefane..

  • MILOSEVAC

    15. jul 2013 | 12:06

    Smrad Bajkovic a Stojketa pljuvao iako je veci profesionalac od glupog Babovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA