RAŠOVIĆ: Ako Ivanov ode, imaćemo zamenu za Širak!

Trener Partizana namerava da bugarskog internacionalca stavi u startnu postavu protiv šampiona Jermenije. Ako se ispostavi da ipak odlazi, zameniće ga Vojislav Stanković

  • 0

Trener Partizana Vuk Rašović održao je konferenciju za medije pred put ekipe u Jermeniju, na prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Širaka. "Crno-beli" putuju u utorak, a u sredu ih očekuje utakmica.

Novinare je najviše interesovala situacija sa bugarskim defanzivcem Ivanom Ivanovim, koji želi da ode u Bazel, ali Partizanu je potreban u borbi za evropsku elitu.

- Nije jednostavna situacija sa Ivanovim, ali ja na njega računam u Jermeniji, počeće utakmicu. Ako Ivan i ode, zameniće ga Vojislav Stanković, koji je dobro trenirao na pripremama. Mi u svakom slučaju tražimo novog defanzivca i naći ćemo ga - rekao je Rašović.

Što se tiče golmana, i tu se zna kako trenutno stoje stvari.

- Lukač će definitivno biti na golu protiv Širaka, Stojković nije ni prijavljen za prvo kolo. Posle ćemo videti, ima dozvolu da ode i dosta ponuda drugih klubova.

Trener Partizana zadovoljan je onim što je ekipa pokazala na pripremama i ima razloga da bude optimista pred meč u Jermeniji.

- Veoma sam zadovoljan kako su prošle tri etape priprema, momci su pokazali motivaciju i zadovoljavajuću disciplinu, tako da mogu da budem optimista. Moja želja je da u utakmicu uđemo na pravi način i da od prvog minuta budemo maksimalno motivisani kako bismo ostvarili pobedu - ocenio je trener kluba iz Humske.

Rašović očekuje da će kroz ove dve utakmice igrači dati nadu navijačima da mogu da očekuju dobre rezultate. Trener Partizana zna sastav koji će izaći na teren u Jermeniji, ali nije ga otkrio novinarima.

- Širak je prvak Jermenije i igra dominantno, tako da svako opuštanje može skupo da nas košta. Igraju agresivno, po stilu se vidi da vole da igraju fudbal. Traže dosta prostora i efikasni su. Znamo gde bi bila najveća opasnost po nas - rekao je Rašović, dodavši da bi bio zadovoljan svakom pobedom.

(B. Mekić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA