Košarkaši Srbije stigli u Sloveniju, Teodosić ostao u Beogradu!

Srpski plej zbog povrede ostao u Beogradu dok je sa prvim timom na pripreme stigao i junior Vasa Micić

  • 1

Najbolji košarkaši Srbije doputavali su na Kranjsku Goru, gde će obaviti bazični deo priprema za prvenstvo Evrope.

Nacionalni savez objavio je na svom sajtu da je sa reprezentativnim drugovima doputovao i mladi Vasilije Micić, a da im se kasnije pridružio i Nemanja Nedović, koji je stigao iz SAD.

Novi član NBA ligaša Golden Stejta ima lakšu povredu članka i sledećih nekoliko dana vežbaće po specijalnom programu, kao i Miloš Teodosić, koji je ostao u Beogradu, gde će ići na terapije, trenirati indivudalno, a ekipi će se priključiti kad bude procenjeno da je spreman za maksimalne napore.

Reprezentacija Srbije ostaje u Kranjskoj Gori do 28. jula, kada se seli u Rogašku Slatinu. Od 2. do 4. avgusta Srbija nastupa na turniru „Laško Grup" u Celju, gde će igrati protiv Turske, Slovenije i Letonije, a zatim pripreme nastavlja u Beogradu.

Šampionat Evrope u Sloveniji biće održan od 4. do 22. septembra, a Srbija će igrati u B grupi u Jesenicama sa Makedonijom, Litvanijom, Crnom Gorom, BiH i Letonijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Леми

    16. jul 2013 | 07:15

    Нико не помиње Мицова! Где је тај човек

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA