KRSTAJIĆ: Jagnjeće brigade vode Partizan!

Nekadašnji sportski direktor "crno-belih" smatra da je sportski sektor kluba ponovo stavljen u tešku situaciju neodgovornim potezima uprave koja vodi računa samo o ličnim interesima

  • 3

Nekadašnji fudbaler i sportski direktor Partizana Mladen Krstajić izjavio je da klub iz Humske vodi uprava koja vodi računa samo o svojim interesima i nazvao ju je jagnjećom brigadom. Povod je mogući odlazak bugarskog defanzivca Ivana Ivanova u važnom trenutku, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Iako "crno-beli" izjavljuju da žele Ivanova u klubu, a naročito da im treba za evropske mečeve, pa je i najavljen u startnoj postavi u prvoj utakmici protiv Širaka, Krstajić smatra da je to scenario koji je već viđen kada je on bio u upravi 2011, kada je nekoliko dana pred prvi evropski meč sezone prodat Stefan Savić.

- Vidim da sadašnji sportski sektor Partizana prolazi kroz pakao kao što smo Aleksandar Stanojević i ja prolazili pre dva leta kada je uprava prekršila sva data obećanja i bez naše saglasnosti malo pre početka kvalifikacija za Ligu šampiona prodala Stefana Savića Mančester Sitiju. U to vreme ključnog igrača naše odbrane, bez prave alternative - rekao je Krstajić, a preneo Mozzartsport.

Krstajić je inače i doveo Ivanova u Humsku i to je možda razlog više da progovori na ovu temu.

- Razumem ja želju sjajnog igrača i vrhunskog čoveka Ivana Ivanova da ode u veći klub za veći novac. Logična je i potreba Partizana da njegovu odličnu formu unovči godinu dana pre isteka ugovora i unese nešto novca u praznu klupsku kasu. Ali tajming njegove prodaje samo još jednom potvrđuje da "crno-bele" vodi jagnjeća brigada. Ljudi koji ne vide dalje od svog nosa i ne zanima ih ništa što nije njihov lični interes - ocenio je proslavljeni srpski defanzivac.

Krstajić smatra da, bez obzira na to šta radi uprava, treba podržati igrače i trenera Rašovića.

- Žao mi je Vuka Rašovića, jer znam koliko je dobar trener i koliko je posvećen Partizanu. Kao nekada Sale. Žao mi je i mlade ekipe. Momci imaju strahovit potencijal. Ali nemaju podršku uprave. Neka im je Bog u pomoći. A sve prave i iskrene Grobare molim da ih "ne diraju" u slučaju, ne daj Bože, neuspeha. Oni ništa neće biti krivi. Zna se ko radi protiv kluba. Ja ću i 24. jula biti u Humskoj, da makar navijanjem pomognem Vuku i klincima da im prvi korak u Evropi bude siguran i onakav kakav svi očekujemo - poručio je na kraju bivši direktor "crno-belih".

(Telegraf.rs / Izvor: Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bs

    16. jul 2013 | 11:38

    da li se taj jadni Djuric mozda rodio u Partizanu pa da ne moze biti smenjen?

  • vlada

    16. jul 2013 | 10:44

    budimo svi u Humskoj tada,podrzimo voljeni klub!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA