Janovič Novaka nazvao glumcem i hvalisavcem

- Mislim da Novak Đoković nije iskren. On glumi i voli da se hvali - rekao je mladi poljski teniser Jerži Janovič, koji je plasmanom u polufinale Vimbldona stigao do 17. mesta na ATP listi

  • 13

Odlične partije i plasman u polufinale na nedavno završenom Vimbldonu poljskog tenisera Jeržija Janoviča "ubacile" su među prvih 20 na ATP listi, a to znači da će sada biti i malo više medijski eksponiran... Janovič je na sebe pažnju skrenuo prošlog maja igrama na Rolan Garosu, a sad je pokazao određenu dozu drskosti, mada će neko to prokomentarisati kao bezobrazluk. Naime, Poljak je u poslednjem intervjuu datom za lokalne medije "potkačio" Novaka Đokovića i Rodžera Federera, tenisere koji su i dalje institucije.

- Ne volim, tačnije, mrzim pretvaranje. Ja sam, na primer, uvek isti, nikoga ne imitiram i ne glumim. Mene vode emocije. Kada sam ljut, ja to i pokažem - rekao je Janovič, i dodao:

- Nemam idole. Istina, voleo sam Samprasa, ali kako igra. Safin mi se sviđao po ponašanju... Sa druge strane, mislim da Novak Đoković nije iskren. On glumi i voli da se hvali.  Ni Federer nije prirodan, prepotentan je i nemam osećaj da pripada ATP turu.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VforV

    16. jul 2013 | 11:45

    Zasijao jednom i odmah daje sebi za pravo da pljuje po drugima. Mozes samo da mu...skupljas loptice na treningu

  • Hik

    16. jul 2013 | 11:41

    Ma ti si najobicniji seronja I gubitnik

  • SRBENDA IZ B.TOPOLE

    16. jul 2013 | 11:59

    IZ KOMPLEKSA NIZE VREDNOSTI , JAVLJA SE MRZNJA... JEDNOSTAVNO OBJASNJENJE. TIPICAN POLJAK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA