AMELA TERZIĆ O DOPINGU: Želim da budem majka i da imam normalno dete! (VIDEO)

Amela priznaje da je trčala sa devojkama koje su "padale" zbog nedozvoljenih sredstava, ali i da agenti iz Antidoping agencije više znaju kuda se kreće nego roditelji

  • 1

Evropska šampionka iz finskog Tamperea i jedna od najperspektivnijih srednjeprugašica Starog kontinenta Amela Terzić skromno živi svoj atletski san i sprema se za Svetsko prvenstvo koje za nekoliko nedelja počinje u Moskvi.

Uspeh iz Tamperea opisala nam je gostujući u našoj redakciji i priznaje da će u prestoni grad Rusije otputovati malo opuštenija pošto nije među favoritkinjama.

- U Finsku sam putovala zbog medalje, dok ću u Moskvu putovati da vidim šta se na svetskom prvenstvu dešava, kako se najbolje spremaju i da pokušam nešto da naučim.

Veliki "zemljotres" u atletici izazvali su pozitivni doping testovi Asafe Pauela i Tajsona Geja, a Amela priznaje da je trčala sa devojkama koje su "padale", ali i da agenti iz Antidoping agencije "više znaju gde je nego roditelji". Usput, Amela je decidirana da želi da jednog dana bude majka i da ima zdravo dete pored sebe.

Ceo intervju sa Amelom Terzić, evropskom prvakinjom za mlađe seniore možete da pogledate ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    16. jul 2013 | 17:17

    Blago Ocu sto te ima,prava devojka nasih krajeva.Nastavi tako i sve najbolje ti zelim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA