MRĐA: Hoću u Zvezdu!

Iskusni fudbaler došao na pregovore sa klubom u kojem je počeo profesionalnu karijeru, enigma koliko je spreman i zdrav posle slabe sezone u Sionu

  • 2

Dragan Mrđa, nekadašnji povremeni reprezentativac, pred povratkom je u Crvenu zvezdu, klub u kojem je počeo karijeru.

Posle razlaza sa Sionom iskusni 29-godišnji fudbaler doputovao je u Beograd u nadi da ponovo zaigra na Marakani posle osam godina.

- Čuo sam se menadžerom, rekao mi je da se Zvezda interesuje. Ne želim u napred da pričam, jer ništa nije ugovoreno, ali drago mi je da postoji interesovanje. Svi znaju odakle sam i gde sam ponikao. Sinoć sam stigao u Beograd biću tu nekoliko dana, pa ćemo da vidimo u kom pravcu će se stvari odvijati - rekao je Mrđa, a preneo Informer.

Milan Bogdanović, Mrđin menadžer uspostavio je kontakt sa sportskim direktorom Zvezde Zoranom Stojadinovićem.

U pregovorima će dominirati dve teme, uslovi koje Mrđa može da dobije od Zvezde gde bi došao kao slobodan igrač i njegovo zdravstveno stanje. Mrđa je 2011. dva puta doživeo tešku povredu, kidanje prednjih ukrštenih ligamenata kolena. Vratio se fudbalu u maju prošle godine, ali nije se naigrao u međuvremenu. U prethodnoj sezoni za Sion je nastupio u šest mečeva, sve sa klupe, dok je u pet utakmica za B tim postigao četiri gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA