Ludnica na promociji Davida Vilje! (VIDEO) (FOTO)

Španski fudbalski reprezentativac prešao je ovog leta iz Barselone u Atletiko Madrid, a na zvaničnoj promociji dočekalo ga je 20.000 navijača

  • 0

Bivši fudbaler Barselone David Vilja izazvao je delirijum na promociji svog novog kluba Atletiko Madrida među navijačima, kojima je malo falilo da rastrgnu opremu sa njega.

Na stadionu "Visente Kalderon" okupilo se više od 20.000 navijača Atletika, a grupa njih je uskočila na teren kako bi pozdravila Vilju.

Fudbalera su od najezde navijača bezuspešno odvajali policija i redari.

Nakon promocije Vilja nije skidao osmeh sa lica i zahvalio se navijačima.

- Hvala svima iz kluba i svim navijačima. Nakon što sam osetio ovako toplu dobrodošlicu obećavam da ću dati sve od sebe na svakoj utakmici i na svakom treningu, kako bi se ovde postigle velike stvari - izjavio je Vilja.

Vilja, najbolji strelac u istoriji reprezentacije Španije i strelac preko 200 golova u Primeri.  Klub iz Madrida uplatio je 5.1 miliona evra Barseloni za 50 odsto ugovora, a platiće i dodatnih 2.1 miliona ako igrač ostane i naredne sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA