STEFAN ŠĆEPOVIĆ NAPUSTIO PARTIZAN! Nova destinacija Sporting iz Hihona!

Doskorašnji napadač ''crno-belih'' potpisao ugovor na jednu godinu uz opciju prdužetka na tri sezone, ukoliko zadovolji čelnike španskog drugoligaša

  • 0

U danu kada su jedva iščupali remi na gostovanju u Jermeniji fudbaleri Partizana ostali su i bez jednog fudbalera. Doskorašnji napadač ''crno-belih'' Stefan Šćepović novi je igrač španskog drugoligaša Sportinga iz Hihona.

Šćepović je sa Špancima potpisao ugovor za jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost opcije produžetka na tri godine, ukoliko zadovolji. Ubrzo nakon promocije gorostasni napadač će se pridružiti budućim saigračima koji se već nalaze na pripremama.

Stefan je u Partizan stigao prošlog leta kao slobodan igrač, ali se nije mnogo naigrao s obzirom na to da je vrlo brzo prosleđen na pozajmicu u izraelski Ašdod.

Podsetimo, pre dolaska u Partizan za njegove usluge bila je zainteresovana i Crvena zvezda, ali se Šćepović opredelio za ''crno-bele'' kako bi činio tandem sa rođenim bratom, koji je takođe na izlaznim vratima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA