RAŠOVIĆ: Rezultat je jedino čime sam zadovoljan!

- Moramo drugačije da ulazimo u meč, sa više samopouzdanja. Bili smo sve vreme u istom ritmu, a morali smo mnogo bolje - rekao je Rašović

  • 3

''Kako su se nadali dobro su se udali'' svakako je parola koja na najbolji način opisuje igru Partizana i nerešen rezultat protiv Širaka (1:1). Trener ''crno-belih'' Vuk Rašović svestan je loše predstave njegovog tima, pa jedino čime može da bude zadovoljan nakon utakmice je rezultat.

- Ne želim da tražim opravdanja ni u vremenskim prilikama, ni u novom timu. Znali smo da će Širak igrati tvrdo i jako, a jedino čime posle svega mogu da budem zadovoljan je rezultat. Potcenili smo ih i to nam se obilo o glavu - rekao je Rašović.

Trener srpskog prvaka konstatovao je da je loš pristup i odnos "nešto što hitno mora da se menja".

- Moramo drugačije da ulazimo u meč, sa više samopouzdanja. Bili smo sve vreme u istom ritmu, a morali smo mnogo bolje - rekao je Rašović, koji nije želeo da komentariše odluku Ivana Ivanova da propusti duel sa Širakom.

Revanš utakmica između Partizana i Širaka na programu je za sedam dana u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    17. jul 2013 | 19:57

    Ispadosmo..... Sve proda smo sto valja scepakadabru ostavismo da na daje extra pasove....pa ljudi jedva su loptu ustali igraci Partizana djuricu hranis li ti ovu decu...

  • MikiGrobar

    18. jul 2013 | 01:22

    Zadovoljan rezultatom??? Pa nekad bi 8m dali 10 golova a sad 1-1 SRAMOTA .....

  • Slave

    18. jul 2013 | 00:15

    To je vasa realnost,neznam sta je tu cudno??!pa nema ovde toleta!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA