TOLETU PRETI ROBIJA? Država pokreće istragu o poslovanju Fudbalskog saveza!

Radna grupa policije ispitaće kompletno poslovanje s obzirom da postoje osnovane sumnje da se novac ispumpavao na razne načine

  • 15

Država, odnosno Radna grupa policije, namerava da istraži kompletno poslovanje Fudbalskog saveza Srbije i njegovog predsednika Tomislava Karadžića, piše Informer.

Istraga je pokrenuta zbog sumnje da su se iz Saveza pare ispumpavale na različite načine i da su na kraju koristile na privatnim računima.

- Biće pokrenuta istraga u cilju da se konačno rasvetli šta se dešavalo u FSS otkako je na mesto predsednika došao Tomislav Karadžić. Već godinama se sumnja da tamo nisu sve stvari čiste - kaže sagovornik Informera koji je dodao:

- Sumnja se da je deo prihoda za Kuću fudbala završio kod pojedinaca u Crnoj Gori. Jedna od stvari koje će se takođe ispitati jesu ugovori sa ''Delta sportom'' koja snadbeva sve nacionalne selekcije opremom. Problem je nastao zbog toga što Savez godišnje dobije milion evra, od toga 300.000 u kešu, a 700.000 navodno u opremi, što je sporno. Ako se ispostavi da je suma manja to znači da je neko uzimao razliku - kaže izvor ovog lista.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin

    18. jul 2013 | 02:27

    More i kupovina titula da se ispita i da se poniste zadnjih 10 god. od kada je ta lopovcina na celu FSS. Zato njegovog sampiona gazi nekakav Samrok, Sirak i ostali! Em krade, em nas bruka u Evropi!

  • Eto ja

    18. jul 2013 | 04:10

    U buvaru s njim!

  • stefan

    18. jul 2013 | 09:25

    Evo za grobare jednog pitanja: Kako to da od toliko prodatih fudbalera, a neki su i prodati za vise miliona, vi nemate ni evra u kasi? Mucnite glavom, gospodin Karadzic ne namesta titule za dzabe i protiv ovakvih pojava trebamo svi zajedno da se borimo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA