Zvezda predstavlja Mrđu posle meča sa IBV!

Iskusni fudbaler i najtrofejniji srpski klub usaglasili stavove, čeka se još samo potpis

  • 9

Dragan Mrđa praktično se dogovorio sa Crvenom zvezdom i preostalo je samo da stavi potpis na ugovor, a promocija će uslediti posle prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem Beograđani dočekuju IBV sa Islanda.

U najtrofejnijem srpskom klubu imali su nedoumice oko Mrđinog zdravstvenog stanja, ali čini se da su  procenili da je spreman za izazove koji ga očekuju, pa će Mrđa postati novo pojačanje "crveno-belih" posle Đorđa Rakića, Nikole Mijailovića, Nejca Pečnika, Miloša Ninkovića i Aleksandra Kovačevića.

Igrač sa kojim je još pre Mrđe dogovorena saradnja - Peruanac Arauho doći će na "Marakanu" najranije u nedelju ili,  verovatnije, u prvim danima naredne sedmice. Arauho je ostao koji dan duže u Peruu da bi pomogao svom klubu Sport iuankaju u derbiju pritiv Alijance, a utakmica se igra u subotu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    18. jul 2013 | 09:39

    Jos kad bi Stankovic i Lukovic dosli...

  • Perikle

    18. jul 2013 | 09:40

    E sad mu predstoji veliki rad a ne ludovanje po splavovima kao sto neki rade.

  • nikola

    18. jul 2013 | 10:40

    Nikoga vise ne dovoditi,pare moraju da se cuvaju,dug je i dalje velik. Eventualno Abubakara dovesti ako se bude imala prilika,i to nakon prodaje dvojice igraca,Milivojevica koji samo sto nije otisao,i Daude,jer imam uzisak da je Abu 5 puta bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA