Zvezda tuži Anđusa zbog iznuđivanja novca?

Potpredsednik kluba Ivica Tončev smatra da je kontroverzna izjava voditelja televizije "Kopernikus" o menadžerskoj proviziji za dovođenje Slaviše Stojanovića na klupu crveno-belih glupost, i najavljuje da bi klub mogao da ga tuži što je novinar tražio novac od trenera

  • 1

Nakon što je javnost uzburkana izjavom voditelja televizije "Kopernikus" Dejana Anđusa da je od novog trenera Crvene zvezde Slaviše Stojanovića na sastanku u hotelu “M” tražio menadžersku proviziju, pravdajući taj zahtev jer ga je predložio za novog trenera crveno-belih, pojavila se mogućnost da će voditelj zbog pokušaja iznuđivanja biti tužen.

Zvezdin trener nije hteo da komentariše izjavu, s jedan od retkih iz kluba koji se oglasio po ovom pitanju jeste jedan od potpredsenika Ivica Tončev.

- To su gluposti koje ne zaslužuju da se komentarišu. O navodnim mućkama u fudbalu se priča non-stop, nije to ništa novo ni za Zvezdu. Samo, od toga nema ništa - rekao je Tončev za "Blic".

Kako je novinar u utorak u svojoj emisiji rekao, Stojanović je za trenera Zvezde predložen od njegovog kućnog prijatelja taksiste Miška, inače Stojanovićevom pobratimu, s kojim sam se našao u jednom restoranau i koji mu je dao CV Slaviše Stojanovića. Anđus je navodno onda te papire predao Slaviši Kokezi, a zatim je otišao kod Aleksandra Vučića. Voditelj je na osnovu toga od Stojanovića tražio 12.000 evra.

- Od čega da se neko omasti u Zvezdi kad gore nemano ni groš? Prazne pruče, ništa drugo. Neka nam taj koji priča objasni tehnologiju po kojoj neko u Zvezdi može da se okoristi prilikom transfera.

"Blic" piše da su Crvenoj zvezdi najavili tužbu protiv Anđusa, o čemu će više reči u ponedeljak na redovnoj sednici Upravnog odbora.

- To što će klub tužiti novinara zato što je tražio procenat od trenera, druga je stvar. Nemam potrebu da uopšte odgovaram na tvrdnje o nečijoj koristi od dovođenja igrača i trenera - završio je Ivica Tončev.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto ja

    19. jul 2013 | 02:03

    A ne pada Vam na pamet da tuzite Vesica koji je upropastio klub

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA