Partizan obećao Ivanovu transfer u Bazel!

Mada u Humskoj najavljuju sankcije protiv bugarskog fudbalera koji je ostavio tim na cedilu u Jermeniji, istina je da je da su "crno-beli" predočili Ivanovu da će biti prodat Švajcarcima

  • 1

Iako u Partizanu ističu da je Ivan Ivanov i dalje njihov igrač i u medijima najavljuju kazne zato što je ostavio saigrače na cedilu protiv Širaka u kvalifikacijama za Ligu šampiona, bugarski internacionalac dobio je uveravanja iz Humske, kao i od budućeg kluba Bazela, da će transfer u Švajcarsku biti realizovan u narednim danima, pišu Večernje novosti.

To je razlog da je Ivanov trenutno najraspoloženiji pripadnik crno-belog tabora, što je u potpunom kontrastu sa njegovim ponašanjem u Jermeniji kada je dva i po sata pred utakmicu izjavio da psihički i fizički nije spreman da nastupi.

- Još nismo pričali o sankcijama koje čekaju Ivanova, ali će ih sigurno biti.Razgovaraćemo sa Ivanom i doneti odluku koja je najbolja. Ne za Ivana, Nađa ili Đurića, nego za Partizan, jer jesamo on bitan - izjavio je pred novinarima sportski direktor Albert Nađ, međutim tu izjavu treba prihvatiti sa velikom rezervom.

Čini se da je transfer Ivanova jedina dobra, ako ne i jedina moguća varijanta za sve strane, Partizan će se rešiti nemotivisanog igrača i trebalo bi da dobije pristojan novac, oko 1,6 miliona evra, Bazel će se pojačati kvalitetnim defanzivcem, a Bugarina u Švajcarskoj očekuje godišnja plata od 420.000 evra, dvostruko više nego što dobija od Partizana.

Preostaje samo da uskoro i neki zaničnik srpskog šampiona potvrdi ono što je svima jasno, Ivanov odlazi, potpis je pitanje dana, a najave o kažnjavanju samo su priča za medije.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trigi

    19. jul 2013 | 10:33

    Neka ide, zasluzio je! I jos da ode uprava sa Frizurom na celu i sve savrseno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA