RAŠOVIĆ: Znamo mnogo o Slovanu i Ludogorecu, ali da prvo prođemo Širak!

Trener Partizana smatra da je prerano za priču o potencijalnim rivalima u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, dok još nije završen posao ni u prethodnoj

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da je još rano za priču o potencijalnim rivalama u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, jer "crno-beli" prvo moraju da poprave igru i savladaju Širak iz Jermenije u revanšu druge runde.

- Mi jednostavno moramo sledeće srede da budemo na nivou, nikada više ne sme da nam se desi ono što je bilo u Jermeniji. Taj meč biće nam putokaz, moramo maksimalno da promenimo odnos. Važno je da budemo borbeni, skoncentrisani i motivisani. Posle tog meča moći ćemo direktnije da pričamo o narednom protivniku - izjavio je Rašović novinarima posle žreba za treće kolo.

Partizan će, ukoliko eliminiše Širak, u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv pobednika dvomeča Slovan (Slovačka) - Ludogorec (Bugarska). "Crno-beli" su u prvom duelu u Jermeniji odigrali 1:1, dok je Slovan kod kuće pobedio sa 2:1.

- Znamo mnogo o oba tima. O Ludogorecu čak znamo više, jer su mogli da nam budu protivnici i u drugom kolu. Ipak, preuranjeno je pričati o tome, moramo dosta da radimo narednih pet dana, da se vratimo na pravi kolosek. Želimo da pokažemo da je prošla sreda bila samo slab dan - istakao je trener Partizana.

Sportski direktor "crno-belih" Albert Nađ kazao je da ekipa trenutno mora da razmišlja samo o revanšu sa Širakom.

- Prvo da skočimo, pa da kažemo hop. Sledi nam revanš sa Širakom, ono što smo pokazali u Jermeniji nije bio pravi Partizan. Ništa ne smemo da prepustimo slučaju, imamo veći kvalitete u odnosu na Jermene i očekujemo prolazak dalje - dodao je Nađ.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija između Partizana i Širaka igra se sledeće srede u Beogradu.

Utakmice treće runde kvalifikacija na programu su 30. i 31. jula, odnosno 6. i 7. avgusta.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA