VILANOVA ODLAZI? Barsa sazvala vanrednu konferenciju!

Predsednik kluba Sandro Rosel i sportski direktor Andoni Zubizareta sazvali su vanrednu konferenciju za novinare, na kojoj bi trebalo da saopšte da je Vilanova bivši trener. Kandidati za naslednika Manćini, Rubi, Bielsa i Enrike

  • 0

Šta li se dešava u Barseloni? Katalonski klub je sazvao vanrednu konferenciju za novinare za večeras od 20.30 časova, a mediji spekulišu da je to povodom odlaska Tita Vilanove sa mesta trenera!

Predsednik kluba Sandro Rosel i sportski direktor Andoni Zubizareta sazvali su vanrednu konferenciju za novinare, na kojoj bi trebalo da saopšte da je Vilanova bivši trener.

Navodno, Vilanovi je pogoršano zdravstveno stanje zbog operacije tumora odaljilo od klupe, ali i ne tako sjajni rezultati protekle sezone, iako je u istoj Barselona osvojila Primeru.

Njegov naslednik bi trebalo da će biti dosadašnji pomoćni trener, Žoan Frančesk Ferer "Rubi". U medijima se pominje i da bi umesto nekadašnjeg trenera Đirone na klupu Barse mogao da sedne bivši trener Mančester sitija, Roberto Manćini.

Jedan od kandidata je i Bielsa, koji je u junu napustio Atletik Bilbao, s kojim je došao do finala Lige Evrope pretprošle sezone. Neki mediji pominju i Luisa Enrikea, nekadašnjeg trenera Rome a sadašnjeg Selte Vigo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA