Veron se vratio fudbalu posle godinu dana pauze! Sav novac u dobrotvorne svrhe!

Legendarni argentinski fudbaler odlučio da se vrati velikoj ljubavi iako je 2012. godine odlučio da okači kopačke o klin

  • 0

Argentinski vezista Huan Sebastijan Veron (38) vratio se iz penzije u koju je otišao 2012. godine i potpisao jednogodišnji ugovor sa Estudijantesom, klubom u kojem je ponikao.

''Mala veštica'', kako Verona zovu u Argentini, karijeru je završio u amaterskom klubu Brandsenu, a prethodno je nosio dres Estudijantesa za koji je igrao od 2006. godine. Kako mediji u Argentini navode Veron će svu svoju zaradu od fudbala davati u dobrotvorne svrhe.

Tokom karijere Argentinac je nosio dresove mnogih evropskih, ali i svetskih velikana kao što su Boka Juniors, Sampdorija, Parma, Lacio, Mančester junajted, Čelsi, Inter.

Njegovo dolazak iz Lacija u Junajted 2001. godine za 42 miliona evra smatra se za jedan od najvećih transfera u istoriji. Za reprezentaciju Artgentine odigrao je 73 utakmice i postigao devet golova i nastupao je čak na tri Svetska prvenstva (1998, 2002, 2010).

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA