Mandićeva bez medalje na Svetskom prvenstvu

Srpska tekvondistkinja izgubila u četvrtfinalu od Kubanke Gijenis Hernandez sa 7:3, koja je potom osvojila zlatnu medalju

  • 2

Olimpijska šampionka u tekvondou iz Londona Milica Mandić nije uspela da osvoji medalju na Svetskom prvenstvu u Meksiku, pošto je u četvrtfinalu izgubila od Kubanke Gijenis Hernandez sa 7:3.

Mandićeva je u prva dva kola bila uspešna, prvo je savladala Jeu Jan Čen iz Kineskog Tajpeh, a zatim i Marinu Tadejvu iz Azerbejdžana.

Zlatnu medalju osvojila je upravo Kubanka Hernadez, koja je u finalu pobedila Jong in Li iz Južne Koreje (5:1).

Bronzana medalja pripala je Šveđanki Kasandri Ikonen i Kanađanki Džasmin Voki.

Od ostalih srpskih takmičara Relja Prosenica (više od 87 kilograma) i Ðorđe Marčetić (do 87 kilograma) izgubili su u prvim kolima.

Poslednjeg dana šampionata u nedelju na tatami izlaze Aleksandra Radmilović u kategoriji do 62 kilograma i Stojan Rabijac u kategoriji do 80 kilograma.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toti

    20. jul 2013 | 14:06

    Ajde sad ti meni reci jel si ti uopste citao tekst ili si samo naslov procitao i to ne potpuno i lupio komentar jel vidis da i u naslovu pise BEZ medalje???

  • vaš novinar

    20. jul 2013 | 13:02

    Milice i tvoje srebro je naše zlato. Čestitamo na uspehu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA