STOJANOVIĆ BIRA: Bates i Đilas na probi, Omega i Stojanov za ugovor

Stevan Bates, Vladimir Đilas, Roberts Omega i Kostandin Stojanov, kao i momci iz omladinske škole koji su prošli pripreme u Sloveniji, trebalo bi da dobiju priliku u kontrolnom meču Crvene zvezde sa Bežanijom, posle čega će trener "crveno-belih" doneti odluku o njihovom statusu

  • 8

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće kontrolni meč protiv Bežanije u nedelju, a priliku bi trebalo da dobiju igrači koji "jure" ugovor sa "crveno-belima".

Među igračima su bivši štoper Železnika, Stevan Bates, koji je sa timom iz predgrađa pobedio baš Crvenu zvezdu u finalu Kupa, a protekle sezone igrao je u Iranu.

Trener Stojanović priliku bi trebalo da pruži i napadaču Vladimiru Đilasu, Robertsu Omegi i Kostandinu Stojanovu, kao i mladim snagama koje su priključene prvom timu na pripremama u Sloveniji u borbi da ostanu u A timu.

Meč će biti zatvoren za javnost, a Stojanović bi posle ovog meča trebalo da izabere jednog štopera i jednog napadača, za koje smatra da zavređuju Zvezdin dres.

(Telegraf.rs/Mozzartsport.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BgPetar

    20. jul 2013 | 19:20

    Hahaha :) koliko je ovaj nas klub smesan pa svi sa NBG znaju da Djilas i kokeza igraju mali fudbal pon-sre-pet od 8-9 u balonu na NBG pa sta mislite hoce li Djilas potpisati?Pa ja cu da vam kazem NARAVNO!Ako ne potpise vise nikada nista necu komentarisati

  • dzigi bau

    20. jul 2013 | 19:51

    Cova i Dzaja nabavili masinu za stampanje pare,eto i to smo resili . . .

  • Zoki

    20. jul 2013 | 18:39

    I djiki kao i dzoni preko kokeze tj sormaza... sjajan decak, dobro pojacanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA