I Pantela na pragu Marakane!

Iskusni fudbaler u kontaktu sa čelnicima "crveno-belih" a odluka da li će da se vrati u redove najtrofejnijeg srpskog kluba očekuje se u avgustu, kad reši privatne obaveze

  • 8

U Crvenoj zvezdi uzbudljiv prelazni rok kao u najslavnijim danima, posle vesti da se pregovara sa Milanom Jovanovićem Lanetom u opticaju je još jedan veteran, Marko Pantelić.

Na dovođenju Pantele na Marakanu poradili su baš timski, prvi kontakt uspostavio je Slaviša Kokeza, usledio je razgovor Nebojše Čovića sa nekadašnjim napadačem "crveno-belih" i državnog tima, da bi potom i Dragan Džajić pozvao Pantelića da se vrati u sredinu u kojoj je proveo godinu i po uz duplu krunu 2004, piše Sportski žurnal.

Pantelić je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Olimpijakosom. Trenutno ima pozive iz vanevropskih zemalja, ali nije sklon da ih prihvati. Nije ni u trenažnom procesu, pa ako bi pristao na povratak na Marakanu, trebalo bi mu vremena da se vrati u kondiciju, ali u Zvezdi i ne očekuju ekspresan odgovor i spremni su da sačekaju do sredine avgusta.

Pre eventualnog potpisa za najtrofejniji srpski klub Pantelić bi morao da reši neke privatne obaveze, između ostalog i preseljenje porodice u Beograd. Najvažnije je međutim da odluči šta želi, penziju, "provincijsku" ligu ili ponovo da obuče dres Crvene zvezde.

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto ja

    21. jul 2013 | 03:28

    Dodji pa da nam se vrate dani iz kategorie slavnih

  • marko

    21. jul 2013 | 02:35

    nadam se dolasku pantele mrdje jovanovica i nema sumnje da bi smo imali mocan tim koji bi prekinuo dominaciju partizana i trofejae vratio n marakanu sto da ne plasman u grupnu fazu LE

  • Nemanja

    21. jul 2013 | 02:43

    Vratite i deju, jugovica, panceva, belodedica i dovedite još maradonu, ma bicete najjači... Dok obmanjujete i bacate prsinu u oči sa senzacijama. Bice opet titula, ovaj put sedma zaredom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA