VERMEZOVIĆ: Ko je našao da mi priča o ljubavi prema Partizanu!

Doskorašnji trener ''crno - belih'' odgovorio na ''oštre strelice'' iz Humske povodom tužbe koju je podneo zbog neisplaćenih obaveza

  • 1

Izjave potpredsednika FK Partizan Branka Ružića da mu nije jasno zašto je Vladimir Vermezović tužio klub i da treba da se zapita da li je te pare i zaslužio očigledno su pogodile nekadašnjeg stručnjaka ''crno - belih'' koji nije ostao dužan.

Vermezović je dobio otkaz u Partizanu pet kola pre kraja prenstva koje je iza nas iako je imao ugovor do 2014. godine, što mu daje za pravo da potraži dogovoreni iznos.

- To sam uradio još pre dva meseca. Ne znam zaštoje to sada isplivalo u javnost. Međutim, prvo sam dobio obaveštenje da je Partizan mene tužio mada ne znam iz kog razloga. Otišao sam do arbitraže i uverio se da je tačno. Posle sam morao da uzmem advokata izatražim svoja prava - rekao je Vermezović za Žurnal i dodao:

- Jedini sastanak sa rukovodstvom kluba sam imao onog dana kada su doneli odluku da više nisam trener,ali nismo postigli nikakav dogovor u vezi raskida. Posle me više nisu ni zvali.

Reči koje su najviše pogodile Vermezovića jesu one gde se spori njegova ljubav o Partizanu gde je i i grački i trenerski ponikao.

- Nemojte samo o ljubavi. Svako ko priča o tome trebalo bi dobro da se zamisli. Partizanje moj klub, u njemu sam od 1977. godine. Ne bih da ispadnem kriv zato što tražim svoja prava. Još nisam dobio ni papir o raskidu ugovoora. Ne mogu ni knjižicu da overim - rekao je trener koji je ''crno - bele'' u sezoni 2004/05 doveo do osmine finala Kupa Uefa.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    21. jul 2013 | 15:30

    Eto kako rade posteni u partizanu, covek bi za partizan dao sve a oni ga tuze! Ne bi im dinar oprostio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA