ZVEZDINO POJAČANJE IZ HUMSKE: Interesuje me samo crveno-beli dres!

Milan Jokić, mladi vezista koji je crno-beli dres zamenio Zvezdinim, nije krio oduševljenje posle prvog treninga na ''Marakani''

  • 5

Kao grom iz vedra neba odjeknuo je transfer kapitena kadeta Partizana Milana Jokića u Crvenu zvezdu. Mladi vezista i reprezentativac Srbije potpisao je četvorogodišnji ugovor sa večitim rivalom s druge strane brda, čime je Zvezda donekle vratila komšijama prelazak Vladimira Stojkovića u suprotni tabor.

Prvi trening sa novim saigračima, prema rečima Jokića, prošao je i više nego odlično.

- Lepo su me prihvatili na ''Marakani''. Ne osećam pritisak, opušten sam. Svi su uz mene, porodica, drugovi - rekao je Jokić za "Žurnal", i dodao:

- Nisam dobio šansu u Partizanu, a nisam želeo u Teleoptik. Rastali smo se lepo i sada me samo Zvezda interesuje. Nadam se da ću opravdati očekivanja s obzirom na to da me je Zvezda želela za razliku od Partizana. Znam kakve su obaveze i ciljevi.

Prethodnih dana za Zvezdu se vezivalo još jedno ime iz mlađih kategorija ''crno-belih''. U pitanju je Nemanja Radonjić, a Jokić nije imao dilemu oko doskorašnjeg bivšeg saigrača.

- Svi znaju da je Radonjić zvezdaš. Neću da ga ubeđujem, ali bih voleo da krene mojim putem.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • carobnjak iz oza

    21. jul 2013 | 13:44

    Dobro dosao sine...

  • Pedja

    21. jul 2013 | 10:37

    Nije nisi i ne žele te nego su mu puno tražili da igra!zbogom pameti ,zbogom!

  • Zbogom pameti

    21. jul 2013 | 10:07

    Sve si im objasnio, za partizan nisi i nezele te., putuj tamo odakle ces bezati prvom prilikom. Bolje da si u palilulac otisao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA