Junajted posle 15 godina menja grb na dresu (FOTO)

Vlasnici šampiona Engleke pokušavaju da se približe navijačima tako što će u grb vratiti reči ''fudbalski klub'' koje je izbrisane još 1998. godine

  • 0

Čelnici Mančester junajteda odlučili su da posle 15 godina ponovo vrate reči ''fudbalski klub'' na svoj grb u nadi da će donekle uspeti da približe vlasnike kluba porodicu Glejzer i navijače koji su od samog dolaska Amerikanaca protiv njih.

Reč ''fudbalski klub'' uklonjena je 1998. godine zbog, kako su tada naveli, lakše digitalne reprodukcije odnosno reklame. Međutim, navijači su tada bili protiv promene grba, što Glejzeri žele da iskoriste i sada dokažu da im je stalo do kluba, a ne samo do posla.

- Mi smo fudbalski klub, a ne poslovni - rekao je novi izvršni direktor Junajteda Ed Vudvort, koji je i pre 15 godina bio protiv promene grba.

Vudvort, koji je odnedavno na mestu direktora zamenio Dejvida Gila, rekao je da su Glejzeri, iako mnogi tako ne misle, i te kako zainteresoani za budućnost kluba i da ga neće prodavati uprkos finansijskim nedaćama.

- To su dugoročni vlasnici. Kupili su klub pre osam godina i još dugo, dugo će da budu u njemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA