KRIZA U LUDOGORECU: Potencijalni protivnik Partizana smenio trenera!

Petev Georgi Dermandijev naslednik je Ivajla Peteva, koji je zbog serije loših rezultata dobio otkaz, što znači da će revanš meč protiv Slovana voditi njegov dosadašnji asistent

  • 0

Čelnici bugarskog šampiona Ludogoreca, potencijalnog protivnika Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odlučili su da smene prvog trenera Ivajla Peteva zbog serije loših rezultata na početku sezone.

Podsetimo, Ludogorec je doživeo poraz u prvom meču kvalifikacija protiv Slovana rezultatom 2:1, a odbranu šampionske titule su takođe započeo je porazom.

Petevu je odluka da više ne vodi klub saopštena u nedelju, a ekipu će u revanš meču protiv slovačkog Slovana voditi njegov doskorašnji pomoćnik George Dermendijev.

- Klub želi da se zahali Petevu za sve štoje učinio. Želimo mu dosta sreće u budućnosti - stoji na zvaničnom saopštenju kluba.

Kao jedan od glavnih kandidata ta preuzme užarenu klupu Ludogoreca jeste Stojčo Stoev nekadašnji selektor reprezentacije Bugarske do 17 godina i prošlogodišnji trener Montane, kluba sa kojim nije uspeo da izbori status prvoligaša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA