DA LI JE MOGUĆE: Safet Sušić trener Barselone?!

Popularni Pape trenutno sa klupe predvodi reprezentaciju naših komšija. Predvodi sa mnogo uspeha i na korak je od plasmana na Svetsko prvenstvo

  • 2

Dva dana po odlasku Tita Viljanove sa klupe Barselone Sandro Roseli i dalje nema trenera. Kancer i nastavak terapija na koje mora da ide Viljanova uslovili su da blaugrana pred start sezone ostane bez "kormilara", a BiH mediji su u nedelju ujutru "bacili" bombu napisavši da bi legendarni Safet Sušić mogao da bude izabran?!

Popularni Pape trenutno sa klupe predvodi reprezentaciju naših komšija. Predvodi sa mnogo uspeha i na korak je od plasmana na Svetsko prvenstvo. Međutim, tragom vesti sport.ba je pozvao Sušića koji je bio jasan...

- Ma pustite te bezvezne priče. Nemam nikakve veze s tim. Imam svoju misiju, a ona se zove reprezentacija BiH - rekao je nekadašnji trener Kana, Istanbulspora, Al-Hilala, Konje, Ankaragučua i Rizea.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Denni

    23. jul 2013 | 09:21

    VELIKI REVOLT SRBA. STO CE SAVET BITI TRENER BARCELONE!!!!

  • Bucko

    16. oktobar 2013 | 21:41

    Safet ima da odradi Svjetsko prvenstvo i ciklus za Evropsko. Barselona, Što ne? Ako Mihajlović može da bude selektor Srbije, bez RS-a, naravno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA