Borko Miladinović najlepše skakao sa železničkog mosta u Užicu

- Užice je po ambijentu drugačije u odnosu na sve skakaonice. Most je visok i kratak i kada stojim na skakaonici nalazim se iznad drveća što daje utisak da ste na većoj visini od 16 metara, a u takvim uslovima je malo teže skakati - izjavio je pobednik iz Užica

  • 0

Užičanin Borko Miladinović pobednik je 22. skokova sa starog železničkog mosta na gradskoj plaži na Ðetinji u Užicu.  Drugo mesto osvojio je Užičanin Aleksandar Aleksić, dok je trećeplasirani, prema oceni stručnog žirija, Marko Pavlović iz Kragujevca.

Miladinoviću je ovo četvrta pobeda u svom gradu.

- Užice je po ambijentu drugačije u odnosu na sve skakaonice. Most je visok i kratak i kada stojim na skakaonici nalazim se iznad drveća što daje utisak da ste na većoj visini od 16 metara, a u takvim uslovima je malo teže skakati - izjavio je Miladinović Tanjugu.

Miladinović je i ovogodišnji pobednik Kupa Srbije, posle trijumfa u Kragujevcu, Prijepolju i Užicu.

- Skakao sam sa četiri skakaonice u poslednja četiri dana i zaista sam iscrpljen, ali i zadovoljan postignutim uspehom - rekao je Miladinović.

Na takmičenju u Užicu učestvovala su 22 takmičara iz Slovenije, Crne Gore, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA