Ivanovu propao transfer, ostaje u Partizanu!

Uprava Bazela nije prihvatila najnovije uslove "crno-belih", tako da će bugarski fudbaler biti u konkurenciji za revanš meč protiv jermenskog Širaka

  • 4

Posle svih peripetija u vezi sa transferom Ivana Ivanova u Bazel, bugarski fudbaler se iz Švajcarske vraća kao fudbaler Partizana!

Nekoliko medija je prenelo da je defanzivcu Partizana propao transfer iz još neutvrđenih razloga, ali se preptpostavlja da uprava Bazela nije pristala na najnovije finansijske uslove koje je postavio Partizan, a rok za odluku je imala do podneva. S obzirom da je Ivanov na putu za Beograd, očigledno da od transfera nema ništa.

Očekuje se da će se Bugarin pojaviti na treningu u Humskoj i da će početi revanš utakmicu u sredu protiv jermenskog Širaka u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uprava napolje!

    22. jul 2013 | 18:13

    Sramota! Decko je zasluzio da napreduje a stoka ga koci. Zato ce na zimu da ode kao slobodan igrac i necete dinara od njega dobiti stoko pohlepna, Djuro i Ruzicu i ekipo... podrska za Ivana.

  • Cacanin

    22. jul 2013 | 19:42

    Iako navijam za zvezdu svim srcem moram ovo da prokom...sad bi ja bacio ne teleoptik nego u partizan b.brdo pa nek tamo glumi fudbalera,odigro covek dve jake utakmice i odma franko barezi,pa partizan te je doveo tu gde jesi sta si ti njemu dao majke ti,drvo obicno.

  • no name

    22. jul 2013 | 19:40

    Ma on meni ne bi igrao za svetinju vise,odbio je da igra da m ne bi propao transfer u bazel i cao,ok za sve sto je uradio za nas ali ovo je bezobrazluk IDI NE TREBAS NAM VISE PA DA SI OD ZLATA ! PFC NIS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA