Ludogorec pronašao novog trenera pred eventualni duel sa Partizanom!

Posle odlaska Ivajla Peneva sa mesta prvog trenera šansu da izbori eventualni duel sa ''crno - belima'' imaće Stojčo Stoev, koji je i bio jedan od najozbiljnijih kandidata

  • 0

Čelnici bugarskog šampiona Ludogoreca, potencijalnog protivnika Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ekspresno su reagovali i vrlo brzo našli zamenu za Ivajla Peteva koji je, posle serije loših rezultata, dobio otkaz u nedelju.

Iako su u prvi mah najavili da će duel protiv Slovana voditi doskorašnji Petevov pomoćnik George Dermendijev čelnici Ludogoreca su u grupi od 50 kandidata, koliko je figurilalo za klupu, poverenje dali Stojču Stoevu koji je i bio jedan od glavnih kandidata za užareno mesto trenera.

Stoev je nekadašnji selektor reprezentacije Bugarske do 17 godina i prošlogodišnji trener Montane, kluba sa kojim nije uspeo da izbori status prvoligaša, a debi na klupi Ludogoreca imaće, u možda najznačajnijem meču za klub, protiv Slovana u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Podsetimo, Slovaci su prvi meč dobili sa 2:1 golovima u samoj završnici meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA