IVANOV: Transfer propao zbog Dragovića

Bugarski fudbaler objasnio je razloge zbog kojih je i dalje igrač Partizana umesto Bazela i obećao navijačima da ne treba da brinu o njegovoj motivisanosti da igra u crno-belom dresu

  • 2

Ivan Ivanov je odradio trening sa ostalim fudbalerima Partizana, iako je bilo predviđeno da bude predstavljen kao novi igrač Bazela. Tokom dana je odjeknulo da je transfer koji je praćen silnim problemima i definitvno propao.

Bugrain je posle treninga objasnio da do željenog potpisivanja ugovora nije došlo zato što Aleksandar Dragović, najbolji štoper švajcarske ekipe, nije prihvatio ponudu kijevskog Dinama.

- Četiri-pet dana pred gostovanje u Jermeniji, stigla je ponuda od Švajcaraca, a ja sam od gazde (Dragana Đurića), direktora Nađa i šefa Rašovića, tražio da ne igram makar tu prvu utakmicu sa Širakom. Na kraju je sve oko tog mog neigranja ispalo veoma ružno. Posle utakmice Partizan je prihvatio ponudu i pustio me da otputujem Švajcarsku.

- U Bazelu su očekivali da će njihov najbolji štoper Aleksandar Dragović prihvatiti ponudu od Dinama iz Kijeva ili neku drugu koju je imao, a ja sam bio planiran kao njegova zamena. S obzirom da on nije završio posao, doveden je u pitanje i moj transfer - rekao je Ivanov za "Mozzart Sport".

Na pitanje da li je priča sa Bazelom potpuno završena, Bugarin je odgovorio da "u ovom trenutku jeste" i poručio navijačima da se ne plaše jer je "glavom 100 odsto u Partizanu".

(Telegraf.rs / Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA