ARAUHO: Zvezda je najboji tim na ovim prostorima (VIDEO)

Ukoliko prođe lekarske preglede, mladi defanzivac iz Perua će biti promovisan na "Marakani" po povratku tima Crvene zvezde sa Islanda

  • 10

U Beograd je stigao 18-godišnji Migel Arauho, talentovani odbrambeni igrač, koji je ranije dogovorio transfer sa Crvenom zvezdom. Na aerodromu "Nikola Tesla" ga je dočekao sportski direktor kluba Zoran Stojadinović i mnoštvo novinara, kojima je rekao da jse srećan što je došao na "Marakanu".

- Znam da je Zvezda bila prvak Evrope i da je najbolji tim na ovim prostorima. Srećan sam što sam došao ovde. Želim da osvojim titulu i sve kupove - rekao je Peruanac Arauho, još ne znajući da se u Srbiji, za razliku od Južne Amerike, igra samo jedan, nacionalni kup.

- Nisam se nijednog trenutka dvoumio. Retki su igrači iz Južne Amerike koji sa 18 godina dobiju priliku da igraju u Evropi, a meni je to bio jedan od glavnih ciljeva. Brzo sam se dogovorio sa Zvezdom. Nisam još ništa potpisao, čekam da prođem lekarske pregelde - rekao je Arauho.

Prošlu sezonu proveo je u klubu Sport Huankajo, za koji je odigrao 17 mečeva.

Arauho će biti promovisan na "Marakani" po povratku tima Crvene zvezde sa Islanda, gde u četvrtak igra revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv IBV-a.

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    23. jul 2013 | 10:25

    Jeste,vec sest godina su sampioni za redom . . .

  • delija

    23. jul 2013 | 09:03

    Cuj bila nekad, na ovim prostorima oduvek najbolja bila i ostala, samo da nas savez ne krade....ali doce istina na svetlost kad tad....zvezdaaa!!!!!

  • Grejalica

    23. jul 2013 | 02:20

    Bila nekad, da se ne lazemo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA