MLADENOVIĆ: Zvezdina škola više ne postoji, deca stižu iz Partizana!

Trener kadeta ''crveno-belih'' ogorčen na čelnike kluba jer ne vode računa o omladinskoj školi za koju smatra da ne zaostaje toliko za Partizanovom s obzirom da je izbacila dosta dobrih igrača, koji ''zahvaljujući'' drugima nisu u Zvezdi

  • 3

Kao po navici, Fudbalski klub "Crvena zvezda" potresa još jedna kriza. Međutim, ovog puta nije u pitanju prvi tim, čiji su problemi donekle zamaskirani, nego omladinska škola gde je većina trenera ostala bez ugovora, a skoro sve selekcije, osim omladinske, i ne treniraju.

Nekadašnji fudbaler ''crveno-belih'', a sada trener kadeta Dragan Mladenović vidno ogorčen na sva dešavanja istakao je da škola najtrofejnijeg srpskog kluba praktično i ne postoji.

- Svim trenerima u omladinskoj školi istekli su ugovori, a niko nas ne zove da vidimo šta i kako dalje. Dok su ostali klubovi rad počeli 10. jula, ja sedim i čekam, ali pod ovakvim uslovima više ne želim da radim. Niko od čelnika nije došao da vidi kako i šta radimo, a Stojadinović posle u medijima daje izjavu kako se u omladinskoj školi ništa ne radi - rekao je Mladenović za ''Naše novine''.

Možda već sada bivši trener kadeta takođe je dodao da su uslovi u kojima se radi neprihvatljivi za Zvezdu.

- Nemamo ni osnovne sprave za rad. Po tri selekcije rade na jednom terenu, a da ne govorim o tome da ja sa svojom radim na polovini igrališta. Kako posle da im objasnim gde treba da se kreću? Međutim, čini mi se i da je direktor omladinske škole Srđan Vasiljević krajnje nebitan lik. Njega čelnici kluba neće ni da prime na sastanak kako bi obrazložio probleme - istakao je Mladenović, koji se osvrnuo i na menadžere:

- Na prvom treningu svim igračima sam rekao: ''Ako me neko bude zvao zbog tebe, budi uveren da nećeš igrati''. Alergičan sam na menadžere i njihovo mišljenje, a i mišljenje roditelja me ne zanima - zaključio je bivši as Zvezde, i dodao da u njegovom timu ima igrač po imenu Luka Jović koji će biti bolji od Pančeva i Đurovskog:

- O njegovoj karijeri Ramadani vodi računa. Nemam ništa protiv njega, ali će se napraviti frka oko procenata kada bude odlazio u inostranstvo. Spas Zvezde je u produkciji svojih igrača. Dovodimo štopere, a imamo Lazića. Treba naći nekoga da Darko stasava pored njega, a ne da se dovodi ''drvo''. Toliko igrača smo izbacili koji nisu bili dobri za Zvezdu, ali jesu za Parmu i Štutgart. To je ponižavajuće - zaključio je Mladenović.

(Telegraf.rs/Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    23. jul 2013 | 09:35

    ístina ume da boli ali je svaka istina bolja od bilo koje lazi. treba ceniti ljude koji zele da pomognu nasem klubu i pruziti im osnovne uslove za rad .

  • Zzz

    23. jul 2013 | 11:20

    Naravno. Gasprom dao milione za omladinsku skolu,a lopovcine sve u dzep. Klinci bre igraju u rasparenim carapama...sramota

  • Zika Pauk

    23. jul 2013 | 14:16

    ajmo ponovo...ne sekiraj se kupiće čoki kadete partizana i eto škole.tako je i sa fmp-om

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA