ŠARANOV: Đemba Đemba nije nešto odskakao u Izraelu!

Nekadašnji golman OFK Beograda koji brani boje Makabija iz Haife istakao da se od Kamerunca mnogo više očekivalo u Hapoelu, ali i da je veliki borac koji je u stanju svakog da ''pohapsi'' pozadi

  • 1

Vest da je Erik Đemba Đemba došao u Partizan vrlo brzo se pročula i do Izraela gde je Kamerunac branio boje Hapoela iz Tel Aviva. Prema rečima Bojana Šaranova, nekadašnjeg golmana OFK Beograda koji već dve sezone brani u Makabiju iz Haife, Đemba Đemba bi trebalo da se snađe u Humskoj mada se od njega mnogo više očekivalo u Hapoelu.

- Na osnovu njegovog imena očekivao sam mnogo više. Kada smo čuli da u Hapoel dolaze on i Džon Pentsil iz Gane, mislili smo - crno nam se piše. Kad ono, mi drugi, a oni treći na kraju. Iako je igrao standardno nije nešto odskakao. Međutim, davao je 100 odsto svojih mogućnosti - rekao je Šaranov za Sportski žurnal i dodao:

- Veliki je borac i nije folirant. Stalo mu je do tima. Veoma je brz i nikada ne staje. U stanju je da sve ''pohapsi'' pozadi i defanziva mu je mnogo jača strana. Trebalo bi da se snađe u Parizanu. Dobro će doći ''crno - belima''.

Podsetimo, kamerunski internacionalac je u ponedeljak veče stigao u Beograd i ukoliko prođe lekarske preglede trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije.

(Telegraf.rs/ Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grejalica

    23. jul 2013 | 11:29

    Takav nam i treba, brz i dobar u defanzivi, on i Sale svojim iskustvom imaju da doprinesu timu...golman Lukac,pozadi Obradovic i Ivanov, bekovi Volkov i onaj mali iz Gane,Djemba Djemba, Sale, Malbasic,Grbic zna da puni gane, Mitrovic,Kojic..imamo dosta igraca da rotiramo, tu su Luka,Brasanac,Ninkovic,Jojic...bice to dobar tim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA