SISE IZDAO VERU: Zbog reklame odbio da nosi dres, a viđen u kockarnici!

Zbog religijskih uverenja napadač Njukasla ne želi da nosi dres na kojem je logo kreditne kuće ''Vanga'', ali ga ta uverenja očigledno ne sprečavaju da pare troši u kazinu

  • 2

Fudbaleri koji vole da kockaju uopšte nije neka nova vest, ali kada je u pitanju Papis Sise - onda to dobija mnogo veće razmere nego inače, i to zbog činjenice da je napadač Njukasla odbio da nosi novi dres ''svraka'' jer se na njemu nalazi logo firme koja daje pozajmice, što se kosi sa islamskim zakonima.

Dosta bure se podiglo posle odluke Sisea da ne nosi dres Njukasla zbog pomenutog natpisa kreditne kuće ''Vonga'', ali fotografija koju je podelio jedan navijač ''crno-belih''  kako Sise kocka u kazinu pobila je sve tvrdnje napadača koji je pokazao svoje licemerje.

- To je bila prva nedelja novembra. Igrali smo Ligu Evrope, a Sise je obrazložio da ne može putovati i ostao je u gradu - istakao je jedan od navijača.

Međutim, napadač je uslian kako sa čipovima, ne većim od 20 funti, kocka u kazinu Aspers koji se nalazi u Njukaslu. To je potvrdio i jedan od zaposlenih u kazinu koji je istakao da je Sise jedan od čestih gostiju kao i da je često održavao humanitarne akcije upravo u kazinu.

Mediji u Engleskoj pominju kako Sise očigledno želi da napusti ''svrake'' i obuče dres Anžija, te je čitavu priču oko nenošenja dresa izmislio baš iz tog razloga.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA