RAŠOVIĆ: Dobili smo šamar, vreme je da uzvratimo!

Trener Partizana najavio ofanzivnije i bolje izdanje svog tima na revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Širaka

  • 1

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da njega i njegove fudbalere još boli onaj "šamar" iz Jermenije gde su odigrali katastrofalno i remizirali 1:1 sa Širakom.

Rašović je zato istakao da, u sredu (20.45 RTS) na revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona, na stadionu Partizana ne sme biti opuštanja i da "crno-beli" moraju da dokažu svoju reputaciju i odigraju mnogo bolje.

- Dobili smo šamar na vreme. Zato želim da gledam ofanzivan Partizan i očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one u Jermeniji. Ivanov je u konkurenciji za tim, nismo u situaciji da razmišljamo o kaznama, jer moramo pozitivno da mislimo.

- Igrači osećaju sigurnost sa njim u zadnjoj liniji, on je iskusan igrač, koji će nam doneti neophodnu čvstinu - rekao je Rašović, i dodao da dolaskom Đembe Đembe "crno-beli" dobijaju na čvrstini u veznom redu.

Trener "crno-belih" kratko je prokomentarisao i dva pojačanja sa kojima klub treba da potpiše ugovor.

- Sa Obradovićem dobijamo iskustvo u zadnjoj liniji, dok će Đemba Đemba doneti čvrstinu u veznom redu - rekao je Rašović.

Kapiten Saša Ilić očekuje da će igrači pokazati da je utakmica u Jermeniji bio loš dan.

- Moramo da pristupimo meču drugačije, da igramo agresivnije, efikasnije, za gol više. Navijači to očekuju od nas i mi ćemo se potruditi da im to i pružimo - rekao je Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA