TRANSFERI & TRAČEVI: Mikić napustio Zvezdu, Obradović pojačao Partizan, Arsenal ponudio 42. miliona funti za Suareza!

Partizan se pojačao Milanom Obradovićem dok je Nikola Mikić napustio Zvezdu. Arsenal juri Suareza dok Real Madrid Gerta Bejla

  • 0

Fudbalski klubovi su i 23. dan prelaznog loka učinili zanimljivim. Zvezdu je napustio Nikola Mikić, Partizan se pojačao Milanom Obradovićem, Real Madrid ne žali novac za Gerta Bejla, Arsenal nudi 42. miliona funti za Luisa Suareza dok mu Liverpul za svaki slučaj kao zamenu želi Roberta Soldada.

TRANSFERI

Nikola Mikić

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mikić prešao je u redove turskog drugoligaša Manisaspora. Desni bek napustio je "crveno - bele" kao slobodan igrač, a sa timom iz Turske potpisao je dvogodišnji ugovor.

Milan Obradović

Milan Obradović potpisao je jednogodišnji ugovor sa Partizanom.

Iskusni defanzivac uspešno je prošao lekarske pregled, ali neće biti u kombinaciji za revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona.

Od srpskih timova, pre Partizana nastupao je za novobeogradski Radnički i Obilić sa kojim je 1998. godine osvojio šampionsku titulu u tadašnjoj SRJ.

Kristijan Kuevas

Čileanski vezista Kristijan Kuevas (18) potpisao je petogodišnji ugovor sa londonskim Čelsijem. Za mladu selekciju Čilea do sada je odigrao 12 utakmica i postigao tri gola. Pre Kuevasa, Čelsi je u ovom prelaznom roku doveo Holanđanina Marka van Ginkela, Australijanca Marka Švarcera i Nemca Andrea Širlea.

Serđi Kanos

Vunderkid iz Barselone, 16-godišnji Serđi Kanos prešao je u Liverpul. Ofanzivni fudbaler prošao je kroz školu fudbala La Masija, a ovaj potez uprave tima sa Enfilda sličan je onom kada je Arsenal doveo Seska Fabregasa.

Liverpul je iskoristio rupu u španskom zakonu prema kome se igraču ne može ponuditi profesionalni ugovor pre 18. godine, pa će jedan od najvećih talenata Španije nastupati u crenom dresu.

Josip Iličić

Slovenački reprezentativac Josip Iličić prešao je u redove Fjorentine. "Ljubičasti" su za ovaj transfer izddvojili devet miliona evra.

Dosadašnji fudbaler Palerma je i pored veće ponude Liverpula bio izričit da karijeru nastavi u Italiji.

TRAČEVI

Luis Suarez

Britanski mediji pišu kako je Arsenal ponudio 42 miliona evra  za dovodjenje Urugvajca Luisa Suareza.

Suarez je već izjavljivao kako bi mogao da napusti Liverpul ako dobar klub pošalje ponudu.

Interesovanje za ovog golgetera vlada kroz ceo prelazni rok, dok se u Liverpulu maksimalno trude da ga zadrže na Enfildu.

Geret Bejl

Real Madrid ne odustaju od dovođenja Gerta Bejla.

Ponudili su mu godišnju platu od deset miliona evra. Totenhemu bi, navodno, na ime obeštećenja pripalo između 80 i 85 miliona evra.

Kraljevski klub će transfer pokušati da završi krajem jula ili početkom avgusta.

Roberto Soldado

Prema informacijama Britanskih medija, u trku za vrsnog golgetera Valensije uključio se Liverpul, koji želi da pripremi zamenu Luisa Suareza i spreman je, navodno da plati, 26 miliona funti.

Pre ove ponude Španci su navodno odbili Tontenhem koji je ponudio 24 miliona evra.

Kevin Gameiro

Napadač Pari sen Žermena blizu je potpisivanju ugovora sa Seviljom.

Gameiro se sa francuskim šampionom nalazi u kampu u Švedskoj, ali se očekuje da će napustiti pripreme i do kraja nedelje se preseliti u Andaluziju.

Obeštećenje iznosi između osam i devet miliona evra.

Rui Patrisije

Monako je za portugalskog reprezentativaca, ponudio 10 miliona evra.

Golman Sportinga iz Lisabona biće prva opcija trenera Monaka Klaudija Ranijerija pa će Hrvat Danijel Subašić u slučaju tranfera da se preseli na klupu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA