Ronaldo iz slobodnjaka slomio ruku dečaku! (VIDEO)

U prijateljskom meču u kojem je Real sa 6:0 savladao Bornmut slavni fudbaler u uvodnim minutima promašio gol, ali je pogodio 11-godišnjeg Čarlija Silvervuda, kojem je šaka pukla na dva mesta

  • 2

Mladi navijač Čarli Silvervud doživeo je da mu, dok je sedeo na tribinama, šaku na dva mesta polomi slavni Kristijano Ronaldo i to tako što ga je pogodio loptom posle jednog slobodnog udarca.

U pripremnom meču Reala za novu sezonu, Madriđani su savladali engleskog niželigaša Bornmut na njegovom terenu 6:0, a već u šestom minutu Ronaldo je pogodio 11-godišnjeg Čarlija, koji je u poslednjem trenutku podigao ruku sprečivši da ga lopta udari u glavu.

- Video sam kako lopta ide pravo ka meni. Prošla je preko prečke stative i išla mi direktno u lice, tako da sam morao da je blokiram rukom. Moj otac je sedeo pored mene i sklonio se sa puta lopte, a mene je udarila svom snagom - opisao je dečak događaj.

Iako je zglob stradao na dva mesta, to nije sprečilo momčića da istrpi bol i odgleda utakmicu do kraja. Posle meča otišao je u bolnicu, gde je operisan i stavljen mu je gips koji će nositi šest nedelja.

- Bilo je vrlo bolno. Rekao sam drugovima šta mi se dogodilo i nisu mogli da veruju. Ronaldo je najskuplji igrač na svetu i polomio mi je ruku - izjavio je Čarli, kojem sve nije teško palo. Došao je u centar pažnje i video slavni Real uživo.

Da bi utešili dečkića zbog peha koji mu se desio, iz "kraljevskog kluba" dali su Čarliju dres Reala sa potpisima svih fudbalera i loptu sa utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA