GAZDA LIVERPULA: Šta puše oni s "Emirata"?

Arsenal je spreman da Suarezu ponudi 150.000 funti nedeljno, što je 30.000 funti više. Konačno, najveći problem za Arsenal je obeštećenje i priča se po Engleskoj da Henri neće ni da razmatra mogućnost prodaje ukoliko neko ne ponudi bar 50 miliona funti

  • 0

Arsenal se ne šali kada je u pitanju Luis "kanibal" Suarez. Urugvajski napadač i još uvek član Liverpula prva je opcija Arsena Vengera i Stean Krenkea, gazde ekipe iz severnog Londona. Posle prve ponude, na adresu "crvenih" je stigla nova, za funtu bolja. Dakle 40 miliona i jednu funtu!

E, caka je u klauzuli koju Suarez ima, a po njoj svaka ponuda veća od 40 miliona funtu mora da se saopšti i fudbaleru. Pre nekoliko nedelja Suarez je insistirao na odlasku. Želju je potvrdio i njegov agent, ali Džon Henri, vlasnik Liverpula, i zemljak suparnika iz Arsenala, ne želi da čuje već loptu prebacuje u protivničko dvorište pitanjem postavljenim na Tviteru.

- Šta mislite šta puše oni na Emiratima?

Arsenal je spreman da Suarezu da platu od 150.000 funti nedeljno, što je 30.000 funti više. Konačno, najveći problem za Arsenal je obeštećenje i priča se po Engleskoj da Henri neće ni da razmatra mogućnost prodaje ukoliko neko ne ponudi bar 50 miliona funti.

- Suarez je ista klasa kao Edinson Kavani. Šta to znači zaključite sami - rekao je jedan od članova Borda tima sa "Enfilda" i dodao da Urugvajac nije na prodaju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA