DEJO: Smeta mi "Prajd" u sred sezone!

Predsednik fudbalskog saveza Crne Gore rekao je da ne shvata zašto se gej parada u Budvi održala u jeku letne sezone

  • 4

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde i predsednik fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević rekao je da mu se ne sviđa što je Parada ponosa organizovana u Budvi u jeku sezone.

Prva Parada ponosa u Crnoj Gori održana je danas u Budvi, a manifestacija je protekla u znaku žestokih sukoba policije i protivnika gej parade.

- Znam da je sve ovo zbog Evropske unije i ljudskih prava, ali treba li mene da zanima spavate li vi sa svojom ženom i koliko puta imate seks? Nisam protiv "Prajda" ali održati ga ovako, među turistima, u jeku sezone, u gradu pod policijskom opsadom... Pa, kome to treba? Izbliza sam video kako se tuku narod i policija, kako lete flaše na sve strane i razočaran sam jer šaljemo lošu sliku svetu - rekao je Savićević za "Alo.rs".

Popularni Dejo je sa poznanicima sedeo u kafiću “Hemingvej”, a kako je javio dopisnik Telegrafa s lica mesta, kada je “parada” prolazila pored njih, i on se aktivno uključio u “prozivke” i dobacivanje vređajući učesnike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    24. jul 2013 | 19:00

    Dejo ti si bog. Govna ste trebali u more.

  • mare

    24. jul 2013 | 22:37

    @weber s niko ne spominje gasne komore.....samo forune!za te pedere je gas preskup da bi se trosijo

  • miki

    24. jul 2013 | 21:23

    Sve u dachau ili auschwitz,tamo im mesto,u forunama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA